Hotel U Kata Recenze

Hodnocení hotelu

91%
Perfektní

dle 903 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    92%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    87%
  • Poměr cena/kvalita

    90%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Aneta Černá

jednotlivec, 20.3.2019

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
44 %
  • Poměr cena a služby

Personál
8
Služby
3
Čistota
5
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Votrubová Vlasta

jednotlivec, 5.2.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %
  • taktnost pokojové služby a jednání v jídelně

  • malá vstřícnost u jedné paní-slečny v recepci

Personál
5
Služby
1
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

jednotlivec, 19.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %
  • Pekne prostredi Kvalitni snidane

  • velice hlucne - meli svatbu Nemaji chlazeni - takze byl kraval a vedro Nepohodlne postele oddelene pro jednotlivce - pripadala jsem si na skolnim vylete

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4
Hotel U Kata odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní, je nám velmi líto, že pobyt v našem hotelu nenaplnil Vaše představy. Svatební večírek na letní terase skončil přesně ve 22:00, což je počátek doby nočního klidu. Dbáme na to, aby hosté po této hodině nebyli rušeni. Co do rozložení postelí na pokoji se vždy snažíme vyjít maximálně vstříc požadavkům hosta. Z Vaší strany však nebyly žádné preference předem před příjezdem ani po ubytování vznešeny. Při příští návštěvě zadejte požadavky na pokoj hned při rezervaci a my Vám jistě vyhovíme. S pozdravem Martin Kopecký, vedoucí recepce

Anonym

mladý pár, 1.1.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %
  • Nelíbilo se mi, že mi byla rezervace nejprve zamítnuta. Za několik dní mi byl opět nabídnut pokoj v kvalitě standard a těsně před naším příjezdem mi bylo opět voláno, že mi bude nabídnut pouze pokoj economy. V pokoji byla strašná zima i po zapnutí topení. Netekla teplá voda. V hotelu byl strašný hluk, slyšeli jsme každý pohyb hostů v okolních pokojích i na chodbě. Středověká krčma, na kterou jsme se těšili byla zavřená. Když jsme chtěli druhý den odjet, nepodařilo se nám ani zastihnout nikoho z personálu, nemohli jsme předat klíče, ani se zeptat, na to, co jsme potřebovali. Je fakt, že cena není příliš vysoká, ale příště si opravdu raději připlatím!!!!

  • Nelíbilo se mi, že mi byla rezervace nejprve zamítnuta. Za několik dní mi byl opět nabídnut pokoj v kvalitě standard a těsně před naším příjezdem mi bylo opět voláno, že mi bude nabídnut pouze pokoj economy. V pokoji byla strašná zima i po zapnutí topení. Netekla teplá voda. V hotelu byl strašný hluk, slyšeli jsme každý pohyb hostů v okolních pokojích i na chodbě. Středověká krčma, na kterou jsme se těšili byla zavřená. Když jsme chtěli druhý den odjet, nepodařilo se nám ani zastihnout nikoho z personálu, nemohli jsme předat klíče, ani se zeptat, na to, co jsme potřebovali. Je fakt, že cena není příliš vysoká, ale příště si opravdu raději připlatím!!!!

Personál
5
Služby
4
Čistota
9
Komfort
1
Cena/kvalita
6

Houdková Blanka

jednotlivec, 4.9.2011

Kutná Hora Čechy

  • Celkové hodnocení
50 %
  • Po příjezdu do hotelu jsme zaplatili kartou ubytování na dvě noci a proto nás nemile překvapilo,když jsme končili pobyt,že nám paní recepční řekla,že jsme zaplatili pouze jednu noc. naštěstí jsme měli schovaný učet a ona po zhlédnutí učtu,pouze pokývala hlavou. Toto se mi tedy vůbec nelíbilo. Jinak s obsluhou v restauraci jsme byli nadmíru spokojeni,byli to moc milý kluci.

  • Po příjezdu do hotelu jsme zaplatili kartou ubytování na dvě noci a proto nás nemile překvapilo,když jsme končili pobyt,že nám paní recepční řekla,že jsme zaplatili pouze jednu noc. naštěstí jsme měli schovaný učet a ona po zhlédnutí učtu,pouze pokývala hlavou. Toto se mi tedy vůbec nelíbilo. Jinak s obsluhou v restauraci jsme byli nadmíru spokojeni,byli to moc milý kluci.

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Pavel

dospělý pár, 8.11.2015

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Celý "nekuřácký" pokoj byl silně načichlý kouřem, včetně polštářů, peřin a podobně. Veškeré vybavení spočívalo ve skleničce na zuby, na dveřích sprchového koutu plíseň. Sortiment snídaně chudý, nebyl doplňován, jedině na vyžádání a následné čekání na ohřátí párku ve frontě, následující hosté to měli stejně tak. Káva nepoživatelná. Celkově hotel na úrovni ubytovny

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

hynek Fiala ing,

jednotlivec, 9.2.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
54 %
  • Měli jsem pokoj č.26.Bohužel,po celou noc tam byl slyšet zřejmě větrák z kuchyně,takže jsem se obě noci moc nevyspali. Na připúomínku v rec epci jsme dostali sice omluvu,leč to nám moc nepomohlo.

Personál
7
Služby
6
Čistota
5
Komfort
3
Cena/kvalita
6

Jakub Suchánek

mladý pár, 15.12.2014

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Na večeři jsem musel jít do jiné restaurace, všechny stoly byly obsazené, nebo rezervované. Zakrvácený ručník na pokoji, byť možná vypraný, ale krev jasně zřejmá. Neschopnost pružně reagovat na moje potřeby.

Personál
5
Služby
7
Čistota
4
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Helena Janouchová

dospělý pár, 13.9.2009

Rakovník, ČR

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Personál v restauraci na velmi špatné úrovni.

  • Personál v restauraci na velmi špatné úrovni.

Personál
5
Služby
8
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
5

Miloš Nosek

jednotlivec, 30.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %
  • Záclony špinavé, závěs pořádně nedržel a po několika roztaženích byl "na půl žerdi". Okno by vyžadovalo opravu nejlépe výměnu. Za záclonou byl od předchozích hostů odpadek - plesnivý pomeranč zabalený v alobalu. Toho si uklízečka nevšimne?

Personál
7
Služby
7
Čistota
3
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Dominika Švec-Billá

jednotlivec, 22.10.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 16.3.2014

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
58 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Jaromír Málek, Ing.

jednotlivec, 1.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %
  • vše bylo jak má být

Personál
4
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
4

Martin Hána

dospělý pár, 15.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %
  • welness, ubytování

  • restaurace mohla být mnohem lepší a personál toho měl asi dost.. škoda..

Personál
6
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Marcela Kunová

dospělý pár, 9.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • na dřevěných lavicích v restauraci by mohly být podušky a na stole nápojový lístek

Personál
6
Služby
6
Čistota
5
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Karel Havlík

dospělý pár, 27.1.2014

Jihočeský kraj

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Hlučnost restaurace. Personál odmítl usměrnit hosty velmi hlasitě a vulgárně diskutující mezi posezením u baru a dvěma stoly slovy: "Jsou to také hosté". Při "romantické" večeři neměl personál "oheň" na zapálení svíčky + kelímek zcela vypálen. Recepce vstřícná, procedury OK, strava chutná. Přesto hodnotíme polovinou bodů kvůli výše uvedenému. To nám pobyt hodně pokazilo.

Personál
5
Služby
5
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Denis&Svetlana

mladý pár, 16.11.2009

Russia

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Плюсы: недалеко от центра, бесплатная парковка. Минусы: отель мрачный, в номере темно (лампочки 60 или даже 40 ватт), дверь в ванную не закрывается, фена нет, сейфа (в номере) нет, очень мерзкий запах во всем отеле и ресторане. На завтрак были предложены: мюсли, кукурузные хлопья, чай, молоко и плохо вымытые тарелки; завтракать мы не стали. Приехали в середине дня, на ресепшн никого не было. Ключи от номера нам выдал официант.

  • Плюсы: недалеко от центра, бесплатная парковка. Минусы: отель мрачный, в номере темно (лампочки 60 или даже 40 ватт), дверь в ванную не закрывается, фена нет, сейфа (в номере) нет, очень мерзкий запах во всем отеле и ресторане. На завтрак были предложены: мюсли, кукурузные хлопья, чай, молоко и плохо вымытые тарелки; завтракать мы не стали. Приехали в середине дня, на ресепшн никого не было. Ключи от номера нам выдал официант.

Personál
5
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 31.8.2011

Kutná Hora

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Vkusně zařízené pokoje.Doporučuji obměňovat sortiment snídaně- např.chyběl chleba a přitom je pekárna přes ulici.

  • Vkusně zařízené pokoje.Doporučuji obměňovat sortiment snídaně- např.chyběl chleba a přitom je pekárna přes ulici.

Personál
7
Služby
5
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Zdeněk Procházka

dospělý pár, 6.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Celkově příjemný hotel s vynikající kuchyní a skvělými lázněmi s jejich službami.

  • pivní lázeň masáže skvělá kuchyně

  • zima na pokojích

Personál
7
Služby
8
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 22.4.2015

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Cena odpovídala kvalitě. Personál velmi ochotný, kuchyně skvělá.

Personál
8
Služby
7
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
7