Hotel U Kata Recenze

Hodnocení hotelu

91%
Perfektní

dle 903 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    92%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    87%
  • Poměr cena/kvalita

    90%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Petr Kovář

dospělý pár, 18.8.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Čisté a pěkné ubytování. Výborná kuchyně. Ochotný personál. Skvělá pivní koupel se sklenicí chlazeného piva.

  • Krásné historické město se spoustou památek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

dospělý pár, 17.8.2020

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
88 %
  • dobrý den do hotelu U Kata, děkujeme za zpříjemnění léta, rádi jsme navštívili váš hotel U Kata. A samozřejmě doporučíme dál. Velice milé přivítání a ochota na recepci, i po dobu pobytu. Milá obsluha v restauraci , nabídka jídel, nápojů, vše velice chutné - pochvala do kuchyně, skvěle naservírované. Snídaně - paráda!! Pivo- nemá chybu!! Jen na okraj / i když si myslím, že je to trošku soukromé - nemají mít lidé nadváhu / židle na terase mají jedno zaoblení, které při širší proporci těla tlačí/, ale to je opravdu věc každého hosta a měli by se Ti silnější nad sebou zamyslet a něco s tím dělat. /ovšem někdy to bohužel nejde ze zdrav.důvodů/. A ted mi prominˇte - nyní trošku kritiky - horko na pokojích!!!!! Samozřejmě se dá pochopit , že hotel nemůže za počasí. Kutná hora a její okolí ovšem nabízí nepřeberné možnosti a mnoho zajímavých míst, takže po celodenním putování přijít do rozpařeného pokoje a odpočinout si je docela prekérní.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Vladimíra Stupková

dospělý pár, 17.8.2020

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi příjemný a vstřícný personál v hotelu i v restauraci, příjemné prostředí. Bohatá pestrá snídaně. Chutné jídlo. Čistota. Vkusné vybavení hotelu i restaurace.

  • Přístup personálu (velmi milá a ochotná paní recepční, se vším poradila, dala i tipy na výlety). Zařízení hotelu a restaurace. Čistota.

  • V noci bylo v pokoji veliké horko, při otevřeném oknu rušila projíždějící auta. Ale mohli jsme si zapůjčit větrák.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 17.8.2020

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Příjemný personál, velmi dobrá kuchyně.

  • Hotel v pořádku, ale nepříliš uklizené ulice města Kutná Hora.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karla Kofláková

jednotlivec, 16.8.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Lauryn

dospělý pár, 13.8.2020

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
96 %
  • hotelové parkoviště přístup a ochota veškerého personálu výborná kuchyně slušně vybavené wellness

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiřina Bukáčková

dospělý pár, 10.8.2020

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Personál byl velmi milý, jak na hotelu, tak v restauraci.

  • Jen mi chyběla na pokoji i docela malá lednička.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Renáta Heřmanová

jednotlivec, 10.8.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemné prostředí ,milí personál ,blízko historického centra.

  • Chyběl mi venkovní kuřácký koutek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina Volfová

dospělý pár, 27.7.2020

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Po městě a okolí Kutné Hory jsme jezdili na kole(zámek Kačina,zřícenina Sion,město Čáslav atd.Počasí nám přálo,byli jsme velice spokojeni.Největším zážitkem byla návštěva podzemí stříbrnných dolů.

  • Starobylé památky města. Příjemný personál Bezproblémová úschovna kol .

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Věra Ščigalková

jednotlivec, 27.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ubytování, komunikace s personálem, jídlo, služby

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Roman Kočí

jednotlivec, 27.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Robert Leňo

jednotlivec, 24.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • příjemné ubytování příjemný personál hotelu a kuchyně výborné wellness služby - pozdravujeme paní Ditu, která má zlaté ruce

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Burešová

dospělý pár, 21.7.2020

Vysočina kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pobyt v hotelu i krásy Kutné Hory a okolí jsme si užili.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriela Vychodilová

jednotlivec, 20.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

rodina se staršími dětmi, 17.7.2020

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Hana Pešková

dospělý pár, 15.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vstřícný a moc milý personál skvělá kuchyně čistota, útulno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Kovaříková

dospělý pár, 14.7.2020

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Svítil

dospělý pár, 13.7.2020

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Iveta Rambousková

ostatní, 13.7.2020

Liberecký kraj

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Byli jsme velmi spokojeni . Pokoje čisté. Wellnes na jedničku s hvězdičkou. Personál ochotný. Kuchyně výborná.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jozef Kabát

jednotlivec, 13.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
5